Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Cashmere produkter

 

Cashmere / kashmirull må behandles riktig for å kunne oppnå lang holdbarhet. Ullet består av tynne hårfibre som må behandles varsomt.

Våre skjerf er ofteste håndvevd og vi anbefaler at disse sendes til renseri hvis det kreves grundig rens, evnt vaskes forsiktig for hånd. Skulle du prøve å vaske for hånd anbefaler vi at du vasker et skjerf av gangen i vann som holder ca 30 grader med vaskemiddel beregnet ull . Du må ta det forsiktig opp og ned i vannet , ikke vrir eller " gni " . Skyll av produktet i en egen ren balje med å utføre samme prosess med å ta skjerfet forsiktig opp og ned i vannet. Etter vask presses vannet forsiktig ut av plagget. Ved tørking anbefaler vi å legge plagget flatt på et håndkle på gulvet, aldri hengende. Husk at du ikke bør strekke materialet .Når produktet er tørt , kan det strykes med et kjølig strykejern evnt på nummer 1 med et tynt lag imellom. Vi anbefaler ikke å stryke direkte på skjerfet med varme på!

Våre gensere, luer og pledd er oftest strikkeprodukter og disse kan vaskes på vanlig ullprogram ved 30 grader. Bruk vaskemeddel beregnet for ull og unngå sentrifugering.

Kashmirull nupper litt i begynnelsen. Dette skyldes at de korteste hårfibrene kommer ut når det blir bevegelse. Overskuddsullet taes bort med ullkam eller nuppefjerner. Nupping vil avta over tid og skjerfet blir ennå mykere.


Herredresser

 

Vi tilbyr herredresser i forskjellige stoffkvaliteter. Alle type blazere anbefaler vi at sendes til renseri, mens bukser kan vaskes på ullprogram for ull blend, ull og cashmere ull dresser. Øvrige bukser kan vaskes i normal vask.