Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Litt om oss.

LUGA er et norsk foretak som ble etablert i 2012. Vi er en kompromissløs leverandør av eksklusive produkter og kvalitetsvarer for bevisste og moderne mennesker. Våre varer baserer seg utelukkende på råvarer av den ypperste kvalitet, og velges etter strenge krav og dokumentasjon i henhold til opprinnelse, ekthet og etikk.  

Vår kolleksjon består idag av primært kashmirull produkter, selve diamanten av fibre, og herredresser av merinoull levert av den velrenomerte produsenten REDA (www.reda.it).  

Som ikke alle vet, så er kashmirull noe av den aller varmeste og letteste ullvarianten som finnes. Begrenset tilgang til ullet gjør det svært eksklusivt å eie. Dette har desverre gjort "piratkopiering" til lukrativt, og det finnes idag mange falske produkter i markedet. For oss er det viktig at våre kunder skal kunne være trygge på at vi velger de beste råvarene for våre produkter. Det samme gjelder innenfor skreddersydde produkter. 

Vi benytter oss av en av få uavhengige test laberatorier i verden (SGS Labtest) for verifisering av ektehet. Dette er spesiallaberatorier som kan bedømme om kashmirullet innholder de kvaliteter den skal ha for å oppfylle kravet om den høyeste kvalitet og ektehet.

Samme holdning har vi også får våre skreddersydde produkter som herredresser. Noen gang lurt på hva din "italienske dress" faktisk består av? For oss er det viktig at kunden kan stole på de materialvalgene vi har gjort på vegne av våre kunder og oss selv. 

Vi har også engasjert oss i bistandsarbeid ved å støtte Utviklingsfondet. Sammen gjør vi en forskjell.. les mer her.