Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Retur, bytte og reklamasjon

Kjøp på luganorge.no kan returneres innen 14 dager, fra du mottok varen(e) - under visse betingelser.

Betingelser for retur, bytte og reklamasjon av varer

Varene skal være ubrukt, og i samme stand og mengde som ved kjøp. Eventuelle merkelapper skal henge på og originalemballasjen skal følge med.

NB! Det er viktig at varen(e) som skal sendes i posten pakkes inn slik at ikke originalemballasjen (f.eks. skoesken) blir ødelagt. Varer som returneres i originaleske som er teipet og har postetikett påklistret vil ikke bli behandlet.

Av hygieniske årsaker kan du dessverre ikke bytte badetøy og undertøy.

* For skreddersydde produkter som herredresser og skjorter bestilt etter egne mål og design fra kunden gjelder ikke 14. dagers angrerett. Ønskes det justeringer så gjøres disse kostnadsfritt. Er det ikke mulig å få justert en dress sys det en helt ny kostnadsfritt.


Bytte

Ønsker du å bytte en vare sender du varen i retur til oss. Fremgangsmåten finner du sammen med produktet. Varen må behandles som beskrevet under Betingelser.

Vil du ha et nytt produkt, må du sette en ny bestilling.

Reklamasjon

Er det feil eller mangler på varen, eller vi har sendt deg feil vare, får du ny vare tilsendt kostnadsfritt. Send en e-post til Kundeservice med informasjon om ordrenummer, hvorfor du vil reklamere og dine kontaktopplysninger. Ved gyldig reklamasjon vil du få dekket returkostnaden.

Fremgangsmåte ved retur til nettbutikken

Vil du returnere varer til nettbutikken kan du bruke returetiketten som ligger i forsendelsen din. Returetiketten er forhåndsbetalt og kan benyttes innen gyldighetsdatoen merket øverst til høyre.  Grunnet sporingsmulighet og forsikring anbefaler vi deg å bruke Postens Norgespakke eller Smartpost dersom du ønsker å returnere varer til oss med posten. Det kan ta opptil 14 dager før vi har ferdigbehandlet din retur og pengene er tilbakeført ditt kort. Varen må behandles som beskrevet ovenfor.

Gjør følgende:

• Send en e-post med informasjon om ordrenummer, hva du skal returnere og dine kontaktopplysninger til Kundeservice før du sender varer i retur

•  Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i forsendelsen din. Påfør ditt ordrenummer som du finner på fakturaen eller Min side.

•  Send varen til:

Luga Norge AS
Postboks 27
1214 OSLO


•  Du vil bli kreditert kjøp og evntuelle fraktkostnader du har hatt iforbindelse med kjøpet innen 14 dager etter at vi har mottatt varen. Du må selv dekke fraktkostnader til oss.

Personvern

 Vi tarpersonvern på alvor og vil ta alle forholdsregler for å beskytte din personlige informasjon. All personlig informasjon vil bare bli brukt til å fylle din bestilling. Vi vil ikke selge eller videreformidle din informasjon til noen.